Az IMUNOSAN mentőövet dob nekünk

By in
965
Az IMUNOSAN mentőövet dob nekünk

Téli emlékem: már 3 órája ácsorgok a lovardában, a gyerekek körbe-körbe lovagolnak körülöttem, én pedig teljesen szétfagytam. Mindennél jobban vágyom egy kényelmes fotelre a kandalló mellett, egy kád BALNEOL-os forró vízre és egy pohár forralt borra.

Biztosan érzem, hogy nemsokára megtámad majd valami nyavalya, ami az átfázást és az azt követő gyengeségemet kihasználva megpróbál majd legyűrni. Erősen töröm a fejem, hogy mi segíthetne. Ekkor jut eszembe a mindig tettre kész megváltóm, házi „csodaszerem”, az IMUNOSAN.

RENGETEG DOLGA VAN

Ahogyan már az IMUNOSAN nevéből is sejthetjük, ez a készítmény az immunrendszer működését erősíti.

Az immunitás több elemből tevődik össze. Az egyik közülük a „gyors reagálású hadtest”, amely azonnal ellencsapást mér a kórokozókra vagy egyéb idegen eredetű anyag támadásaira. Az érintett területet nyomban ellepik a fehérvérsejtek, amelyek feladata a kórokozók eltávolítása. Eközben nő a testhőmérséklet, mert a láz elősegíti a fehérvérsejtek gyorsabb áramlását és hatékonyabb munkáját.

Ha a szervezetünk korábban már találkozott az adott problémával, a reakció maximálisan célzott lesz. Ez azt jelenti, hogy az immunrendszer a lehető legnagyobb pontossággal működik, miközben a lehető legkevesebb energiát használja fel a munkájához.

Az első gyors reakciókat a védelem pontosítása követi. Szervezetünk ugyanakkor megjegyzi a kölcsönhatások lefolyását, így amikor ismét belebotlunk ugyanabba a problémába, a folyamat már sokkal gyorsabban lezajlik.

Az ellencsapás hatékony és gyors elindítása mellett az is nagyon fontos, hogy az immunrendszer képes az egész folyamatot ellenőrzés alatt tartani, illetve a megfelelő időpontban le tudja állíAz IMUNOSAN mentőövet dob nekünk Téli emlékem: már 3 órája ácsorgok a lovardában, a gyerekek körbe-körbe lovagolnak körülöttem, én pedig teljesen szétfagytam. Mindennél jobban vágyom egy kényelmes fotelre a kandalló mellett, egy kád BALNEOL-os forró vízre és egy pohár forralt borra. VITAE MAGAZIN ~ 17 tani. Tehát több olyan mechanizmus is létezik, amely azt „üzeni” az immunrendszernek: „rendben van, most már elég lesz, állj le!”. Ha ezek a mechanizmusok nem megfelelően működnek, akkor autoimmun megbetegedések kialakulásának veszélye fenyeget.

Az IMUNOSAN tehát több szinten, egyidejűleg hat az emberi szervezetre. Támogatja az immunreakciók gyors és pontos hatásának kifejtését, eltávolítja a szabad gyököket, egyszersmind erőt ad a regenerációhoz.

És mi a helyzet az allergiával? Az allergia nem más, mint az immunrendszer túlzott reakciója a minket körülvevő szokványos kihívásokra, mint amilyen pl. a macskaszőr…

Immunrendszerünk nem csupán a fertőzésekkel, hanem a vegyi anyagokkal és a sugárzásokkal szemben is igyekszik megvédeni minket, továbbá semlegesíti és eltávolítja testünk sérült sejtjeit stb. Beavatkozási képessége valóban csodálatra méltó.

Csakhogy immunrendszerünk működése annyi mindentől függ! A  lelki és szellemi állapottól, a test erőnlététől, az immunrendszer edzettségétől… (Emellett ma már ismert az is, hogy az immunrendszer szorosan együttműködik az idegrendszerrel és a hormonrendszerrel, kölcsönösen hatnak egymásra, így napjainkban, a korszerű felfogás szerint már neuro-hormonális immunitásról beszélhetünk. – A szerk.)

MINDENT CSAK MÉRTÉKKEL

Térjünk vissza most a bevezetőben ismertetett helyzethez. A megfázás rengeteg erőt vesz el a testtől, s ez később, a védekezés során érezhetően hiányzik. Az IMUNOSAN éppen azért jó, mert pótolja az elveszett erőt, egyszersmind támogatja a szervezet védekezését, segít „összeszedni” a sejtkárosító szabad gyököket

A  szabad gyökök kárt okoznak a sejtek genetikai információiban. Szerencsére azonban léteznek olyan erőforrások, amelyek segítségével szervezetünk „mindent helyrehoz”, ám előfordulhat, hogy ezek a források is elapadnak. Nos, éppen ekkor jön el az IMUNOSAN ideje. Ez a kivételes készítmény ugyanis olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek képesek „kihalászni” a szabad gyököket.

Az IMUNOSAN tehát több szinten, egyidejűleg hat az emberi szervezetre. Támogatja az immunreakciók gyors és pontos hatásának kifejtését, eltávolítja a szabad gyököket, egyszersmind erőt ad a regenerációhoz.

Ezenkívül számos olyan összetevőt tartalmaz, amelyek kicsit máshol és másként működnek. Emeljünk ki közülük néhányat! Óvják a májsejteket a károsodástól, javítják a májműködést és ezáltal a szervezet méregtelenítő képességét, csillapítják a túlzott allergiás reakciókat, valamint fékezik az immunitást ott, ahol a munkája már esetleg rombolóvá válna.

Testünk működésében ugyanis szintén érvényes az alapszabály: mindent csak mértékkel! Az IMUNOSAN ismét a helyes vágányra teszi az immunreakciókat.

TÖKÉLETESÍTETT KÉSZÍTMÉNY

Az IMUNOSAN-nak bizonyos értelemben volt egy hátránya: szóját tartalmazott. Erre az anyagra napjainkban sajnos sokan allergiásak. Ezért az ENERGY intenzíven kereste a megoldást arra, miként tudná ezt a hatóanyagot elhagyni a gyártási folyamatban. Ennek eredményeként született meg a kemény, átlátszó zselatinkapszulákba rejtett, új összetételű termék, amely nem tartalmaz semmiféle töltőanyagot vagy adalékanyagot (így szóját sem).

És ha már a termék fejlesztésen esett át, szakembereink gondoskodtak róla, hogy az innováció igencsak alapos legyen: az új IMUNOSAN 30%-kal több hatóanyagot tartalmaz, és ez a használata során valóban felismerhető!

Úgyhogy, amint hazaértem a lovardából, azonnal kipróbáltam. Nem is betegedtem meg!

DR. ALEXANDRA VOSÁTKOVÁ

Forrás: Vitae magazin

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük