Milyen Omega 3 készítményt válasszunk?

By in
1591
Milyen Omega 3 készítményt válasszunk?

Az Omega 3 zsírsav szervezetünk számára nélkülözhetetlen tápanyag, hiányában krónikus gyulladások alakulhatnak ki. Több mint 15.000 orvosi tanulmány bizonyítja hatásosságát.

Több mint 60 éves az az orvostudományi tévedés, miszerint az embereknek többszörösen telítetlen zsírsavakra van szüksége, hogy megálljon a szívinfarktusok járványszerű terjedése. Ez részben igaz, a hiba ott van, hogy kihagyták az ajánlásból az Omega-3 olajokat. Számos súlyos betegség megelőzhető, ill. visszafordítható azáltal, ha elegendő mennyiségű Omega-3 olajat eszünk. Vagyis nem kampányszerű kiegészítésre kell gondolnunk, hanem mindennapi fogyasztásra. Az Omega-3 olajokat nagyon könnyen befogadja a testünk és így a sejtjeink hamar elkezdhetik a regenerálódást, az öngyógyító folyamatok beindítását.

Napi 1-2 gramm Omega-3-ra van szükségünk, hogy az Omega-6 / Omega-3 arányt el tudjuk tolni a megfelelő érték felé.

Ehhez kb. 9-11 kapszulát kellene megenni, hogy bevigyük a hatóanyagot. Emellett a kapszulákban sokszor a nagyon olcsó omega-3 olajok vannak.

A norvég hatóságok nemrégiben 135 féle Omega-3 olajat teszteltek és ebből 5 kivételével mindegyik avas volt! Az avas Omega-3 olajnak intenzív hal íze és szaga van. Az avas Omega-3 bizonyítottan veszélyes a szervezetünkre.

Az Unió által kidolgozott szabályrendszer szerint max. 26-os TOTOX indexű (teljes oxidációs érték) terméket lenne szabad csak árulni.

Ahhoz, hogy az EPA és DHA arány jó legyen egy kapszulában, sűríteni kell az olajat, ami miatt megváltozik a molekulaszerkezete.

Az EQOLOGY cég egy közel 20 éves európai vállalat, amelynek fő terméke sarkvidéki vadvizekben élő, foltos tőkehalból nyert kiváló minőségű, 4-es TOTOX indexű folyékony omega-3 olaj, hidegen sajtolt extra szűz olívaolajjal, ill. D3-vitaminnal kiegészítve. Kellemes, citromos ízű aranysárga színű olaj. A palackon lévő QR kód jelzi, hogy hol fogták ki a halat, amiből azonnal, már a halászhajón megtörténik a halolaj kinyerése, hogy az avasodást elkerüljék.

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük