Bemutatkozás

BEMUTATKOZÁS

VITKAI-VÖRÖS TÍMEA

Vitkai-Vörös Tímea vagyok, természetgyógyász. Biológia szakos tanárként szereztem diplomát 1997-ben, majd igazgatásszervezőként másoddiplomáztam. A második gyermekem megszületése után viszont más irányt kellett vegyen az életem. A természettudományok iránti érdeklődésem miatt és a családban időközben kialakult betegségekre keresve megoldást, kitanultam a természetgyógyászatot. Ezen tanulmányaim kezdetén tudatosult bennem igazán, hogy ez az irány nem különbözik nagyon az első főiskolai végzettségemtől. Sokan biztos nem is gondolják, (ahogy korábban én sem), hogy a természetgyógyász a nevével ellentétben nem is annyira „gyógyító”, hanem sokkal inkább tanító. Feladata az embereket megtanítani arra, hogy milyen módszerekkel, eszközökkel, gyógynövényekkel, gyógyító táplálékokkal tudják szervezetük öngyógyító mechanizmusait aktivizálni, és így az állapotjavulást vagy a gyógyulást elérni. Hisz a csoda magában az emberi szervezetben van.

2017-ben az Állami Egészségügyi Ellátó Központban fitoterapeutaként tettem vizsgát. 2017 szeptembere óta pedig ÁNTSZ működési engedéllyel rendelkező rendelőmben tevékenykedem egészségügyi szakdolgozó természetgyógyászként. Fitoterapeuta végzettségem megszerzése után több továbbképzésen is részt vettem, úgymint: magnetoelektro-akupunktúrás készülék alkalmazásával kapcsolatos képzés, Energy tanácsadó képzés, stresszkezelés modern és hagyományos módszerekkel, relaxációs technikákkal továbbképzés. Ezt követően pedig sport masszázs tanfolyamot is végeztem.

Amennyiben valakit konkrétan is érdekel, milyen problémák esetén tudtam/tudok segítséget nyújtani, azoknak elolvasásra javaslom a „Szolgáltatások” és a „Tapasztalatok” menükben található leírásokat.