VITAFLORIN: új távlatok

By in
1030
VITAFLORIN: új távlatok


A VITAFLORIN nemrégiben lenyűgöző átalakuláson ment keresztül. A készítmény prémium összetétele a bolygónkon elérhető legtisztább forrásokból származó anyagokat tartalmazza. A hatóanyagokat ráadásul kemény kapszulákba „költöztették át”, ami lehetővé tette, hogy a készítmény megszabaduljon minden további kiegészítő anyagtól.

Visszatért a VITAFLORIN-ba a méhpempő, amely véleményem szerint a készítmény egyik kulcsfontosságú összetevője. Ez az eredetileg kizárólag a méhkirálynő számára készült, tápanyagokban egyedülállóan gazdag táplálék teszi lehetővé, hogy a méhkirálynő 5 évnél is hosszabb ideig éljen, míg a méhpempőt készítő, hétköznapi dolgozó méhek élete mindössze néhány hónapig tart. Ez a vitaminokból, ásványi anyagokból és biológiailag aktív anyagokból álló csoda jelentős mértékben támogatja az immunrendszer működését és a szervezetben végbemenő regenerációs folyamatokat, továbbá bizonyítottan jótékonyan hat az ember lelki és szellemi kondíciójára.

BOLYGÓNK LEGTISZTÁBB FORRÁSAI

A VITAFLORIN többi alkotóeleme – japán birs, Schizandra, homoktövis, gránátalma és Aloe vera – nem változott, csak jobb minőségű, úgy is mondhatnánk, nemesebb eredetű lett. A  homoktövis a Tibeti-fennsík területeiről származik, ahová a szennyezett levegő még nem tört be, a gránátalma a dél-spanyolországi Andalúzia nap csókolta vidékein él, míg a koncentrált hatóanyag összetételű Aloe verát Mexikó ültetvényeiről szerezzük be. Talán külön meg sem kell említenem, hogy az összetevők mindegyike biominőségű, így a biológiailag értékes hatóanyag-tartalom garantált.

A  VITAFLORIN természetes eredetű (tehát nem szintetikusan előállított) vitaminok komplex forrása. A  készítményben levő növények és terméseik kivonatai egyrészt vitaminokban rendkívül gazdagok, másrészt a természetes eredetű vitaminokat fontos, biológiailag aktív hatóanyagok – ásványi anyagok, flavonoidok, szerves savak, nukleotidok stb. – kísérik. Ez utóbbiak fokozzák a vitaminok hatékonyságát, valamint javítják a VITAFLORIN komponenseinek hasznosulását az emberi szervezetben. Közülük több is ún. esszenciális anyag, ezek előállítására a szervezetünk nem képes, ezért a táplálékkal kell bevinnünk őket.

A  vitaminok és az ásványi anyagok nélkülözhetetlenek a szervezet számára, mivel alapvető szerepet töltenek be az enzimrendszer működésében, annak hatékonyságában. Számtalan biokémiai folyamat katalizátorai a testben, az anyagcserénk nélkülük működésképtelen lenne. Rendkívüli esetekben még a könynyen elérhető C-vitamin hiánya is halálhoz vezethet, ahogyan arról a középkorban számtalan tengerész és sarkkutató is meggyőződhetett… Testünk C-vitamin-felhasználása folyamatos, hiszen ez a vitamin nélkülözhetetlen a kollagén termeléséhez. A  kollagén képződése pedig soha nem áll le, mert a kollagén a regenerációs folyamatok alapját jelenti. Ha a C-vitamin hiányzik, akkor nem termelődik kollagén, és a test nem regenerálódik. A hajszálerek töredezni kezdenek, és ereink nem képesek az érhálózaton belül tartani a vért. A  kialakuló hiánybetegség, mint tudjuk, a skorbut, és a halált végül a belső vérzés okozza.

Az  enzimreakciók részét képező és a szervezet biokémiai folyamataiban részt vevő egyéb vitaminok esetében is hasonló a helyzet. Részt vesznek a fehérjék, a zsírok és a cukrok anyagcseréjében, a sejtlégzésben, a véralvadásban, az anyagok lebontásában, szintézisében és átalakításában, tehát megújítják, óvják és fenntartják a szervezet létfontosságú folyamatait. Vitaminok nélkül káosz uralkodna el a szervezetünkben. Mindemellett a vitaminok megvédenek minket a betegségektől és lassítják az öregedést.

VITAMINOK MINDENKINEK

A  VITAFLORIN kiváló étrend-kiegészítő, különösen télen és kora tavasszal, amikor kevés friss, növényi eredetű táplálékot veszünk magunkhoz. Ám olyankor is pótolhatatlan, amikor nagy fizikai, esetleg lelki vagy szellemi teher nehezedik ránk, és sok stressz ér minket. Mindez nagymértékben kimeríti a vitaminkészleteinket.

A  VITAFLORIN segít javítani az idősek testi-lelki állapotán, és támogatja a növekedésben lévő gyermekek problémamentes fejlődését. Megnyugtat továbbá minden olyan anyukát, akinek a gyermeke érthetetlen okokból visszautasít minden zöldséget és gyümölcsöt, és minden idejét összehúzott függönyök mögött számítógépes játékokkal tölti. Hasznos továbbá betegségek vagy műtétek utáni lábadozásban és olyan esetekben, amikor az ember hoszszú ideig ágyhoz van kötve. Optimális adagolása naponta 1-3×1 kapszula. Ezt az adagot nem ajánlott hosszú időn át túllépni, mert a készítmény nagy menynyiségben tartalmaz zsírban oldódó vitaminokat.

Örüljünk annak, hogy akad még a Földön olyan hely, ahol tiszta a levegő, nem mérgezett a talaj, és ahol olyan kincsek nőnek, amelyeket felhasználhatunk egészségünk megőrzéséhez.

Forrás: Vitae magazin

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük