Szolgáltatások

Szolgáltatásaim

Állapotfelmérés

Az állapotfelmérés kvantumrezonanciás-biometrikus testelemző készülékkel történik:

A készülék egy olyan programot tartalmaz, amivel a pillanatnyi egészségi állapotunkat mérhetjük fel. A készülék integrálja az orvostudományt, a bioinformatikát, az elektronikát és egyéb tudományokat. Felhasználja a legmodernebb elektronikai technikákat, ezáltal felméri és összegyűjti a test sejtjeinek gyenge, kiegyensúlyozatlan mágneses mezőit. A felmérés alapján a tesztelt személy egészségi és energetikai állapotáról ad képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak.

A készülék jellemzői: Professzionális, Átfogó, Pontos, Preventív

HEALY - frekvenciaterápia

Healy német frekvenciaterápiás készülék

A legkorszerűbb technológia tudományos alapokra támaszkodva. Jól alkalmazható többek között csontvázi és egyéb krónikus fájdalmak, migrén, depresszió, szorongás és alvászavarok esetén.

Elősegíti az egészséget, jólétet és az egyensúlyt. Hatására csökkennek a fájdalmak, a nap folyamán a stresszes helyzetekben is támogatást nyújt. Javítja az erőnlétet és az alvás minőségét. Segít növelni a vitalitást, így az energiaszint javulhat és aktiválódnak testünk energiatartalékai. Segítségével javulhat életminőségünk és önbecsülésünk.

Energy termékek alkalmazásával kapcsolatos tanácsadás

Az Energy gyógynövény-koncentrátumok, vitaminok, ásványi anyag készítmények stb. a fitoterápia, az aromaterápia, a homeopátia legújabb ismereteinek felhasználásával és a hagyományos kínai orvoslás alapelvei szerint készültek. Hatékonyan képesek támogatni a szervezet regenerációs folyamatait.

Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy hatékony lelkiblokkoldó technika, amely teljesen veszélytelen és megbízható módszer. A lábfejen, a kézélen, a koponyán és az arcon történik a kezelés speciális érintési módokkal.

Az érintések által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak olyan elraktározódott lelki negatív hatások, mint pl: traumák, fájdalmak, szeretetmegvonások, lelkiismeretfurdalás stb. Ezek a blokkok kihatnak a tudatra, a mindennapi életünkre, döntéseinkre. E technika 3 idősíkon oldja fel azoknak a sérüléseknek, traumáknak, érzelmi elakadásoknak az energetikai blokkjait, amelyek elengedésére készen állunk.

Használata a mindennapi életben, életszemléletben, életkedvben hoz javulást. Rendszeresen végezve segít eltüntetni a félelmeket, gátlásokat, a negatív gondolatokat, a nyomasztó érzéseket, segít nyitottabbá, oldottabbá válni. Megnőhet az önbizalmunk, az életbe vetett hitünk, életkedvünk. Megváltozhatnak céljaink, és ezáltal elkezdenek javulni az életkörülményeink is. „ Mellékhatásként” pszichoszomatikus betegségek és tünetek is rendeződhetnek. Rendbe jöhetnek pl: végtaggörcs, allergia, asztma, migrén, szorongás, pánikbetegség, emésztési gondok, izületi problémák. Hiszen a fizikai testben megjelenő tünetek, ezeknek a blokkoknak a következményei.

Bárkin lehet alkalmazni, felnőtteknél és gyermekeknél is, nem ütközik semmiféle kezelési móddal, sőt hatékony kiegészítője lehet azoknak.

Relaxáló masszázs

A masszázs finom, simító, dörzsölő mozdulatokkal történik. Az izmok ellazításával segíti a felgyülemlett feszültséget, stresszt leküzdeni. Aromaterápiával együtt alkalmazva nemcsak az érintések hatnak, hanem a felszívódó aromák is. A stresszoldó, görcsoldó, nyugtató hatású – tiszta növényi aromák -, az idegrendszerre nyugtató hatást gyakorolnak. A masszázs során elillanó és belélegzett illóolajok nyugtató-, frissítő hatása csökkenti a fáradságérzetet, oldja a feszültséget és a hangulatot kedvezően befolyásolja.

Ajánlott:

  • izomzat kilazítására,

  • a vér- és nyirokkeringés fokozására,

  • javítja az alvást,

  • immunerősítésre,

  • élénkít és relaxál,

  • csökkenti a stresszt,

  • szorongások oldására,

  • szellemi, lelki túlterheltség esetén,

  • egészségmegőrzésre.

Fitoterápiás (gyógynövények alkalmazásával kapcsolatos) tanácsadás

Különböző gyógyteák és gyógyteakeverékek elkészítéséhez és alkalmazásához kaphatnak segítséget a Klienseim.

Omega 3 teszt

Tanulmányok igazolják, hogy a megfelelő omega-6:omega-3 arány kulcsfontosságú az egészségünk szempontjából.

A zsírsavak elengedhetetlenek ahhoz, hogy minden testfunkció optimálisan működjön. Az agyunk, az izmok, a bőr, a keringési rendszer, a légző rendszer működése ettől függ.

Az omega-6 zsírsavak túlsúlya az étrendben – az omega-3 zsírsavakhoz képest – egészségügyi problémákhoz vezethet.

Az elmúlt évtizedben széles körben elfogadottá vált, hogy a szervezet tartós, krónikus gyulladása több problémát is megmagyaráz, például szív- és érrendszeri betegségeket, 2-es típusú cukorbetegséget, vesebetegséget és elhízást. Az 5:1-nél nagyobb arány meghosszabbítja és súlyosbítja a szervezet gyulladásos reakcióját és ezért az említett betegségek kialakulásának kockázatát is növeli. Az omega-6 és omega-3 bevitele közötti jobb egyensúly az egészség javításának kulcsa, és segít a krónikus betegségek kockázatának csökkentésében és megelőzésében.

Napjainkban egy nyugati ember étrendjében az omega-6 és az omega-3 zsírsav aránya tipikusan 10:1 és 20:1 között mozog. Ez azt jelenti, hogy akár 20-szor annyi omega-6-ot fogyasztunk, mint omega-3 zsírsavat. Az ajánlott arány azonban alacsonyabb, mint 5:1.

Az omega-6:omega-3 17:1-es arányt helyre lehet állítani pár hónapnyi megfelelő minőségű és mennyiségű omega-3 fogyasztás után 4:1-re, így 70%-kal csökken a szív- és érrendszeri betegségek kockázata. Egy OÉTI felmérés szerint Magyarországon 30:1 az omega-6:omega-3 arány.

Egy egyszerű eszköz segítségével gyorsan megtudhatod a saját omega-6:omega-3 arányodat, amely elérhető természetgyógyászati rendelőmben is. A vérteszt a nemzetközi szabványoknak megfelelően kerül kezelésre, elemzésre a Vitas AS Laboratóriumban, Norvégiában.