Első tapasztalatok a RELAXIN-nal

By in
3765
Első tapasztalatok a RELAXIN-nal

Nyugalom, a fokozott stresszel szembeni ellenálló-képesség megnövekedett szellemi terhelés esetén, szinte azonnal érezhető hatás – ezeket emelték ki leggyakrabban azok, akik kipróbálhatták a RELAXIN-t, még annak piaci bevezetése előtt. És kinek ne lenne szüksége minderre napjaink túlhajszolt világában?

A  RELAXIN-t először egy távolságibusz-vezetőnek ajánlottam. Az illető gyakran idegeskedett és mérgelődött, összességében elég negatív volt az életszemlélete. A RELAXIN egy heti szedése után találkoztunk újra. A  kedvező változás első ránézésre észrevehető volt. Maga a sofőr úgy fogalmazott, hogy most már nem lehet egykönnyen kihozni a sodrából, és „az életet is kezdi megkedvelni”.

Egy másik ismerősöm a következőképpen írta le érzéseit: „Azt hiszem, hogy a cseppek nagyon pozitívan hatnak rám. Sokkal oldottabbnak érzem magam, már nem vagyok annyira merev és zárkózott. Vidámabb vagyok, több örömöt lelek az életben, és nem szorongok olyan sokszor. Talán egy kicsit bátrabb és határozottabb is lettem. Nagyon megszerettem ezeket a cseppeket.”

A  megnyugvás édes érzését egy olyan fiatal nő is megtapasztalta, akit szorongásai, pánikbetegsége miatt antidepresszánsokkal kezelnek.

A RELAXIN jó eredményekkel vizsgázott a szellemi megterhelés leküzdésében, továbbá a profi sportolók teljesítménynövelésében, és a visszajelzések szerint nemcsak felnőtteknek, hanem gyerekeknek is segít. Rövidebb ideig remekül alkalmazható vizsgaidőszakban, illetve azoknál a gyermekeknél, akik félnek az iskolától. Az utóbbi esetben nyilván csak akkor, ha az iskolai problémák fokozatosan felszámolhatók.

Egy korábban figyelemhiányos magatartászavarral (ADHD) diagnosztizált és éjszakai ágybavizelésben (enuresis) szenvedő 5 éves kisfiú abban az időszakban kezdte meg a RELAXIN szedését, amikor hiperaktivitása az ENERGY Pentagram® készítményeinek használata, valamint a családi EFT terápia után már múlóban volt. Édesanyja észrevette, hogy gyermeke sokkal nyugodtabbá vált, és az éjszakai vizelettartási probléma is sokat javult.

A  gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy a hosszan tartó és ismétlődő szorongásban, esetleg depresszióban szenvedőknél – ha még soha nem alkalmaztak természetes gyógymódot –, a RELAXIN ajánlása csakis supertronicos EAV tesztelés alapján, esetleg más ENERGY készítményekkel kombinálva történhet.

A készítmény szedését mindig a lehető legkisebb adaggal kell kezdeni, az erősebb reverz reakciók elkerülése végett.

STANISLAVA EMMERLINGOVÁ

Forrás: Vitae magazin

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük