Az akupunktúra és az Energy

By in
793
Az akupunktúra és az Energy

Az alábbiakban néhány esettanulmányt közlünk. Kiderül belőlük, hogy az akupunktúra és az ENERGY készítményei együtt milyen remek eredménnyel alkalmazhatók. Egyébként a hagyományos kínai orvoslásban (hko) e kettő – tehát a gyógynövények és az akupunktúra (vagy akupresszúra) – használata mindig összefonódott.

F. M., férfi, 46 éves. Pikkelysömört (psoriasis) diagnosztizáltak nála. Az elmúlt 6 évben minden lehetséges gyógykezelést kipróbált, amit csak az allopátiás orvoslás fel tudott kínálni, ám állapota folyamatosan romlott. Amikor eljött a rendelőnkbe, a betegség már testének nagy részét és a fejbőrét is megtámadta, és a kéz- és lábkörmei sem jelentettek kivételt. Két hónapon át tartó, kombinált terápiát alkalmaztunk, azaz 20 akupunktúrás kezelésen esett át, és közben a VIRONAL, a REGALEN és a PROTEKTIN készítményeket alkalmazta. A  terápia után ismét egészséges köröm nőtt a kezén és a lábán is, és a bőrén levő psoriasis foltok kiterjedése 80%-kal csökkent. A kezelést tovább folytatta, hogy lehetőség szerint teljesen megszüntesse a betegség okát és annak következményeit.

G. Z., férfi, 31 éves. Traktorkezelő, tavasztól őszig intenzív fizikai munkát végez. Mindkét bokája fájdalmasan megdagadt, és a duzzanatok semmiféle gyógykezeléssel nem múltak el. Az akupunktúrás kezelésekkel igyekeztem megerősíteni a veseműködését, hogy javítsuk a szervezetben felhalmozódó víz elvezetését, de az eredménnyel nem voltam teljesen elégedett. Ezzel egy időben javasoltam, hogy ARTRIN krémmel kenegesse a bokáit. A  krém használata nyomán már az első 2 nap után (naponta kétszer kenegette bokáit, reggel és este) jelentősen enyhült a fájdalma és csökkent az ödémája. A beteg alkalomszerűen, nagyobb fizikai megterhelés esetén még most is alkalmazza a krémet, hogy megelőzze az ödéma kiújulását.

K. E., asszony, 46 éves. Legalább 4 éven át szenvedett érrendszeri eredetű lábszárfekélytől a jobb lábán. A  fekély 20 akupunktúrás kezelés, valamint két KOROLEN-kúra után és a RUTICELIT krém használata mellett teljesen bezárult, és a gyulladás megszűnt.

S. T., férfi, 54 éves. Hirtelen fogyni kezdett, állandó fáradtságra panaszkodott. Súlyos cukorbetegséget állapítottak meg nála. Visszautasította az inzulinos kezelést, saját felelősségére távozott a kórházból, majd felkeresett a rendelőmben. 20 akupunktúrás kezelést és a REGALEN, valamint a SPIRULINA használatát javasoltam. Glikémiás indexe egy hónap elteltével jelentős mértékben csökkent, és a beteg hízni kezdett. Vis – szament dolgozni (korára való tekintettel azt javasolták neki, hogy betegsége miatt menjen nyugdíjba), és ma már tele van energiával.

F. G., férfi, 50 éves. Egy téves diagnózis miatt 22 éven át intenzív gyógykezelést kapott epilepsziás rohamok ellen. Később bebizonyosodott, hogy csak jelentős magnéziumhiányban szenvedett. Az antiepileptikumok hosszan tartó szedése miatt szorongásos rohamai voltak, állandóan félt és mindenben elbizonytalanodott. A tünetek négy RENOL-kúra után teljesen megszűntek, és a beteg visszanyerte önbizalmát. Megelőzés céljából évente egy-két RENOL-kúrát most is elvégez.

GUZRANY FERENC Románia

Forrás: Vitae magazin

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük