A Grepofit termékcsalád

By in
1706
A Grepofit termékcsalád

Az ENERGY egyik „nagyágyúja” a GREPOFIT termékcsalád, amelynek tagjai a következők: GREPOFIT kapszula, GREPOFIT DROPS cseppek, GREPOFIT SPRAY, GREPOFIT NOSOL AQUA orrspray. Az alábbiakban Németh Imréné Éva fitoterapeuta, természetgyógyász vázolja hatásaikat. (Kivonatos összeállítást közlünk az általa készített részletes termékismertető alapján.)

A  GREPOFIT termékcsalád olyan egyedülálló összetételű, erőteljes hatású készítményeket foglal magába, amelyek – a bioinformációkkal együtt – segítenek helyreállítani a szervezet kibillent egyensúlyát, miközben elkerülhetők a mellékhatások. Közös jellemzőjük az, hogy ösztönözni tudják a meggyengült szervezetet védekezőrendszereinek beindítására, a megfelelő immunitás megszerzésére. Természetes összetevőik a vírusok, baktériumok, gombák, paraziták és bélférgek elleni küzdelemben hatékony segítségünkre lehetnek.

E készítményeket eredményesen használhatjuk az influenza, a felső légutak gyulladásos betegségei (nátha, torokgyulladás, arcüreggyulladás, szájüregben keletkező gyulladások, középfülgyulladás, köhögés stb.), húgyúti fertőzések és gyulladások, sőt a nőgyógyászati gyulladásos folyamatok, folyások, gombás fertőzések felszámolásában is. A  bennük lévő grépfrútmag-kivonat képes harmonizálni a gyomorsav termelését és mennyiségét. Gyomor- és bélpanaszok (fekélyek) esetén, a hasnyálmirigy gyulladásos megbetegedéseiben, továbbá fájdalmas ízületeknél is segítségére van a szervezetnek. Természetes antibiotikus és antivirális hatású, ugyanakkor nem zavarja meg a bakteriális flórát, sőt háttérbe szorítja a káros bélbaktériumok nem kívánatos hatását. Gátolja a gombásodás kialakulását a szervezetben és a bőrön is.

A  készítmények nagy mennyiségű C-vitamint, rendkívül fontos folsavat (B9-vitamint), káliumot (K), vasat (Fe), kalciumot (Ca) és tekintélyes mennyiségben bioflavonoidokat is tartalmaznak. Fontos összetevőik gyorsan eljutnak a kórokozók által megtámadott szervrendszerekhez, és tartós védelmet nyújtanak a szervezet számára. A  termékcsalád tagjai megakadályozzák számos baktérium, vírus és gomba növekedését, elbánnak az élősködőkkel (parazitákkal), egysejtűekkel, sőt akár többsejtű szervezetekkel szemben is eredményesek. Bizonyítottan kiváló biológiai fertőtlenítőszerként működnek – mind belsőleg, mind külsőleg használva. A baktériumtörzsek eredményes alkalmazkodóképességének következtében egyre kevésbé hatékony antibiotikumoknak ezért a GREPOFIT termékcsalád természetes alternatíváját jelenheti. Tagjai egymással hatékonyan kombinálhatók.

GREPOFIT KAPSZULA

A  termékcsalád elsőként megjelent tagja. Hatékony segítség az influenza, a felső légutak gyulladásos betegségei (nátha, torokgyulladás, arcüreggyulladás, szájüregben keletkező gyulladások, középfülgyulladás, köhögés stb.), húgyúti fertőzések és gyulladások, sőt nőgyógyászati gyulladásos folyamatok, folyások, gombás fertőzések felszámolásában. A  fájdalmas ízületek gyulladásos elváltozásai esetén is aktív szer.

GREPOFIT DROPS (CSEPPEK)

Nagy előnye a gyors felszívódás és az azonnali hatás. A  készítményben lévő hatóanyagok közvetlenül az alkoholos kivonatban találhatók, ami elkerülhetővé teszi bármilyen tartósítószer vagy adalékanyag alkalmazását. Tiszta és természetes készítmény. Azok számára is javasolható, akik idegenkednek a kapszulák lenyelésétől.

Ajánlott már az első, kellemetlen tünetek jelentkezésekor, tehát az akut fázisban megkezdeni a cseppek használatát.

GREPOFIT SPRAY

Hatásterülete elsősorban a felső légutak, a torok, a szájüreg (és a bélflóra) területén megjelenő Streptococcus és Staphylococcus baktériumok által okozott, gyulladásos folyamatokra és a Candida albicans visszaszorítására terjed ki.

Jelentősége a betegségek megelőzésében a legnagyobb. Hatása széles spektrumú, támogatja a szervezet immunrendszerét.

GREPOFIT NOSOL AQUA ORRSPRAY

Természetes összetevők hatékony kombinációjából áll, ezek megakadályozzák az orrüregbe került kórokozók továbbjutását, elszaporodását. Influenza, a felső légutak gyulladásai (nátha, torokgyulladás, arc- és homloküreg-gyulladás, fertőzések, fülgyulladás stb.), jelentkezésekor ajánlott.

Jelentősége a megelőzésben a legnagyobb. Összetevői rendszeres használat esetén védik a nyálkahártya épségét, megóvják a kórokozóktól, allergénektől és a civilizációs ártalmaktól (huzatos helyek, klímaberendezések, légköri szennyeződések).

Forrás: Vitae magazin

54321
(0 votes. Average 0 of 5)
Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük